Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ


Основната цел на сайта е да предостави на своите потребители информация за нашите възможности, свързани с организиране и провеждане на курсове, обучения, консултации и семинари. През сайта не се извършва търговска дейност, по смисъла на Закона за електронната търговия.

СЪДЪРЖАНИЕ НА САЙТА И ЗАЩИТА НА АВТОРСКИТЕ ПРАВА


Както всеки сайт в интернет пространството, така и сайта www.informa-bg.net е създаден от автори, които са вложили в него своя труд. Ние се опитваме да защитим техните авторски права. Съдържанието на уеб страниците, дизайна и програмния код на сайта www.informa-bg.net  са със защитени авторски права.

Копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание в каквато и да е форма не е разрешено, без предварителното писмено съгласие на www.informa-bg.net , освен за лична употреба и нетърговски цели.

Разрешава се огласяването на съобщенията за пресата и на други документи, класифицирани като публични в средствата за масова информация, ако е цитиран източникът.

При използването на материали от интернет страниците на www.informa-bg.net , медии и партньори се задължават изцяло да се придържат към тук утвърдените ограничения и условия, освен ако не е предвидено друго с отделен договор.

Ако забележите нарушение на авторски права в нашия сайт, молим да ни уведомите своевременно на e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  , за да изтеглим съответната публикация от сайта си, ако не успеем да постигнем договореност с автора или собственика и.

ТОЧНОСТ И ИСТИННОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА


Този сайт и неговото съдържание се публикува за Ваше удобство. Ние не гарантираме, че материалите, публикувани на страниците на сайта, не съдържат грешки и че достъпът до тях е непрекъсваем. Запазваме си правото да изменяме съдържанието на материалите, публикувании в сайта и да прекратяваме достъпа до тях, без предварително предупреждение.

Ние се задължаваме да предприемаме всички разумни мерки, информацията, публикувана на сайта да сигурна и качествена.

Ние не носим отговорност за каквито и да било преки, косвени, случайни, специални или предизвикани щети или загуби, причинени от употребата на нашия сайт.

Цените в сайта са без ДДС и без начислени отстъпки. Моля, преди плащане с карта чрез виртуален постерминал се свържете с администратор на Сдружение “Информа” за уточняване на график и цена на курс или обуение.

ЛИНКОВЕ КЪМ ДРУГИ УЕБ СТРАНИЦИ И САЙТОВЕ


С цел да улесни достъпа Ви и да Ви предоставя допълнителна полезна информация, сайтът www.informa-bg.net  може да изгради връзки към други сайтове в Интернет, които са притежание или се управляват от трети страни.

Страниците на сайта www.informa-bg.net , могат да съдържат банери (рекламни изображения) или текстови линкове към външни уеб-страници, за които отговарят други лица (рекламодатели, спонсори, партньори). Ние не поемаме отговорност за информацията, която се публикува и показва в техните страници.

Линковете от нашия сайт към подобни интернет страници представляват само препоръка и потенциален източник на допълнителна информация,.

Тъй като, ние нямаме влияние над тяхната политика за публикуване на материали, с тези условия за ползване, ние се освобождаваме от всяка отговорност за тяхното съдържание, както и за истинността и точността на информацията, публикувана в тях.

В допълнение, тези сайтове, периодично могат да променят и добавят своя информация, в зависимост от възприетата от тях политика. Препоръчваме Ви, да им обърнете внимание преди да решите да предоставяте лична информация по какъвто и да е повод и под каквато и да е форма.

ЗАБРАНЕНА И НЕПОЗВОЛЕНА УПОТРЕБА


При ползването на този сайт Вие се задължавате да не използвате данните и информацията, снимковия материал, както и който и да е от останалите материали, за забранени от закона или несъвместими с тези условия действия и цели.

ИЗПРАЩАЙКИ МАТЕРИАЛИ ДО НАШИТЕ СЪРВЪРИ ЧРЕЗ E-MAIL ИЛИ ПРЕЗ СТРАНИЦИТЕ НА САЙТА WWW.INFORMA-BG.NET , ВИЕ ПРИЕМАТЕ СЛЕДНИТЕ УСЛОВИЯ:

Материалите не трябва да съдържат нищо, което е извън рамките на закона или по някакъв начин е неподходящо за публикуване;

Вие трябва да използвате всички подходящи средства, за да откриете и отстраните вируси, както и всякакви други вредни или деструктивни програми от този тип, преди да изпратите материалите;

Вие приемате условието да не предприемате действия срещу нас във връзка с материал, който сте предоставили, и да ни освободите от отговорност, ако трета страна предприеме действия срещу нас във връзка с материал, който сте предоставили.

Потребители, които нарушават условията за ползване на сайта първо ще бъдат предупредени и в случай, че продължат съзнателно да не ги спазват, ще бъдат предприети други мерки за прекратяване на достъпа им и използването на сайта и услугите, които той предлага.

ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


Това изявление е предназначено да Ви информира за мерките за защита на данните, изпращани от потребителите на сайта.

Потребителите могат да разглеждат страниците на сайта свободно, без да са длъжни да попълват каквито и да са регистрационни форми и да въвеждат каквито и да било лични данни.

В случай, че потребител реши да осъществи контакт с нас, е необходимо е да ни изпратите данни, които не се явяват лични, по смисъла на ЗЗЛД.

Екипът на www.informa-bg.net  не събира, съхранява и обработва лични данни на своите потребители, освен за осъществяване на контакт с потребителите, за да извършим услугата, която сте заявили.

Приоритетна цел на сайта на www.informa-bg.net  е, да гарантира на своите потребители разумно ниво на безопасност на данните.

Получените от потребителите данни, няма да бъдат използвани за никакви цели, които не са публикувани в това Изявление. Екипът на сайта www.informa-bg.net не продава, не заменя, не дава под наем и не отстъпва на трети лица изпратените от своите потребители данни.

Контакт с нас

Ако имате някакви въпроси или коментари относно сайта на www.informa-bg.net  и работата с него, моля изпращайте своите писма на e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

С по-нататъшното си присъствие и използване на нашия уеб сайт, считаме че сте информирани за условията за ползване на сайта.

ПЛАЩАНЕТО С БАНКОВА КАРТА VISA/MASTERCARD ЧРЕЗ ПОСТЕРМИНАЛ


е улеснение за заплащане на курсове и обучения от частни лица. Плащанията за частни лица са освободени от ДДС съгласно предоставяне на обучение по чл. 41, т. 1, буква а от ЗДДС.

Преди да се извърша плащане чрез постерминал се изисква клиентът да получи подробна информация от Сдружение „Информа” относно съдържанието и провеждането на курса или обучението. Плаща се само при потвърждение от администратор на Сдружение „Информа” за провеждане на заявеното обучение. Заявки се подават на имейлТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или чрез формата за записване от страницата на всеки курс от сайта на Сдружение „Информа”  www.informa-bg.net


КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ПРЕДОСТАВИ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО:

 • своите имена и контакти;
 • основните характеристики на курса или обучението, която заявява.
 • Когато заплащате услуга, вие приеманте без възражение график за провеждане на курс или обучение!

КЛИЕНТЪТ ИМА ПРАВО:

 • да оттегли поръчка, т.е. плащане по заявка за курс или обучение, до 14 дни след направено плащане, но не по късно от 5 дни преди началото на курса или обучението, като изпрати имеил наТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.с основание и искане за възстановяване отИнформа на цялата платена сума на банкова сметка от която е направено плащането.
 • да подае жалба в писмена форма на имейлТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.до 14 дни след установяванито на несъответствията;

КЛИЕНТЪТ НЯМА ПРАВО:

 • да предоставя на трети лица без съгласието на Сдружение “Информа” учебни материали, упражнения и др. от курса или обучение в които участва;
 • да договаря с лектор обучения, консултации и др. без съгласие на Сдружение “Информа”;
 • СДРУЖЕНИЕ “ИНФОРМА” СЕ ЗАДЪЛЖАВА:
 • да предостави курс и обучение отговарящи или по-добри на описанието в сайта, като се съобразява максимално с възможностите и целите на клиента;
 • добросъвестно да съхранява предоставените му клиентски данни по повод получени поръчки и не ги разпространява без негово съгласието;
 • да възстанови направени плащания по оттеглени поръчки.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАПЛАТЕНА ТАКСА ПРИ ПРОМЯНА ИЛИ ОТМЕНЯНЕ НА ОБУЧЕНИЕ:

 • при отменени курс или обучение цялата заплатена сума се възстановява;
 • при промяна на дата / график на курс или обучение клиентът можете да предцените да ли да се съгласи с промяната или желае да се възстанови заплатената сума.
 • при промяна на начина на провеждане на курса или обучението с качество идентично със заявеното, заплатена такса не се връща.

Всички въпроси, предложения и жалби се подават в установените срокове на имейлТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.